Sivut

perjantai 24. maaliskuuta 2017

24.03.2017 Perjantai

Mikä ihmeen kevät tämä on??? Kylmä on niin, että nivelpsoriaatikon kroppa huutaa hoosiannaa. Ei auta särkylääke eikä positiivinen asenne, mutta se siitä ja sen kestävyydestä. Siirytäänpäs mukavampiin asioihin, kuten siihen vaahterasiirappiin.



10 l nyt keitetty ja lopputuloksena kokonaiset 2,5dl siirappia. WUHUUUUU!!! Eli ei tuosta hommasta ole kuin kivaksi lisäksi kellariin. Kyseistä tuotetta käytämmekin sitten ruoanlaitossa kaikkeen, missä tarvitaan hunajaa.

JUMANKAUTA!!! Sataa lunta &%¤(()&&<---- luovaa kiroilua.

Käytiin muuten eilen uimarannallakin. Uimassako?? No hitto ei!! Jäässähän se järvi vielä oli. Enkä muutenkaan mene uimaan ennenkuin vesi on vähintään taskulämmintä. Eli en ikinä siis.
Mehän olimme aarteenetsintää harjoittelemassa metallinpaljastimen kanssa. Siis mies käytti paljastinta. Minulle lankesi vain lapionkantajan osa.




Kuten näkyy oli saalis, etten sanoisi, huikea :D. 10senttiä, nappi ja avain. Maasta se pienikin ponnistaa ja puolustukseksi sanottakoon, että rannassa oli sen hemmetin kylmä ja maakin oli jäässä.
Pakko oli kuitenkin käydä koittamassa. Metallinpaljastin tuli hankittua viikko sitten, joten vielä kerkiämme löytämään kultaa ja muuta roinaa. Varmaankin sitä roinaa noin etupäässä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti